miercuri, 13 mai 2015

REVIEW : Masca de fata cu Argila - NAPOCA / FARMEC


         Buna tuturor!

    Astazi voi impartasi parerea mea personala despre masca de fata cu argila Napoca de la FARMEC!
    Cei de la FARMEC mi-au trimis mai multe produse spre testare, printre care si aceasta masca. Le multumesc pentru aceasta frumoasa colaborare!

Adevarul e ca mi-am cam luat timpul meu in a testa aceasta masca de fata, aplicand-o de 2 ori pe saptamana, de mai bine de o luna. Aici gasiti link-ul care va redirectioneaza direct la aceast produs pe Siteul lor!

Si acum sa va povestesc putin despre aceasta masca, oferindu-va informatiile de baza si ingredientele, ca pe urma sa va povestesc experienta mea cu acest produs precum si parerea mea.

   Masca de fata cu Argila, Napoca de la Farmec, contine o concentratie de 25% Argila naturala. Aceasta concentratie mare de argila, il face unic pe piata. Argila extrage, asemenea unui veritabil burete, metabolitii si excesul de sebum din derm. Pe langa Argila, masca mai contine un complex de uleiuri si grasimi naturale ( soia, jojoba, unt de cacao) ce reface stratul lipidic de protectie a pielii, contribuind la mentinerea hidratarii si supletii pielii.
    Aquaxyl-ul are un efect intens hidratant, in timp ce Vitamina E asigura protectie antioxidanta impotriva radicalilor liberi.
   Masca are un parfum placut de lamaie, datorita uleiului esential de lamaie.
   Este fara parafine, parfum sintetic sau parabeni!

  Masca cu Argila Speciala, poate fi folosita cu succes pentru toate tipurile de ten, chiar si in cazul celor sensibile ( alergice, seboreice, acneice, cuperozice, iritate si ridate). Argila Speciala Romaneasca, provenita din Muntii Padurea Craiului inseamna un ansamblu de proprietati benefice, care fac din ea un pamant viu si miraculos.

Argila:
  Este un regenerator fizic deosebit de puternic, care actioneaza ca un remineralizant- forte asupra organismului, datorita continutului complex de Aaluminosilicati si peste 20 de minerale naturale : Fier, Potasiu, Sodiu, Calciu, Siliciu, Galiu, Nichel, Magneziu, Mangan, Cupru, Zinc, Sulf, Cobalt, Aluminiu, Fosfor, Titan, etc.
   Reincarca celulele organismului cu energie vitala, revigorandu-le.
   Are o actiune reechilibranta de exceptie.
   Are o remarcabila putere antioxidanta, antitoxica, adsorbanta si absorbanta.
   Poseda virtuti antiseptice, cicatrizante, anesteziante si calmante.
   Datorita fortei de atractie, argila atrage impuritatile la suprafata pentru a fi indepartate prin drenare.


Masca cu Argila regenereaza pielea prin emoliere, nutrire si hidratare intensiva. Reechilibreaza energetic si combate factorii de stres la nivelul pielii, inducand o stare de bine si confort.

Mod de utilizare : Masca se aplica cel putin o data pe saptamana, pe intreaga suprafata a fetei, gatului si a decolteului, intr-un strat uniform de 2-3 mm grosime, evitand zona ochilor.
                          Se lasa sa actioneze timp de 15-20 minute, timp in care este indicata relaxarea totala a fetei si corpului.
                          Indepartarea mastii se face cu ajutorul unui disc cosmetic si cu apa calduta din abundenta.
                          Dupa taponarea fetei cu un prosop uscat, se aplica o crema de intretinere zilnica.

PAREREA MEA :
     Sincer am primit aceasta masca cu bratele deschise deoarece am mare incredere in Argila si am lasat deoparte toate mastile de pe raftul din baie, lasand praful sa cada pe ele, iar eu am folosit doar aceasta masca NAPOCA. Nu regret deloc!
     Dupa cum vedeti are o cantitate foarte mare, fapt ce imi va ajunge pentru mult timp. yes!! Consistenta ei este pufoasa, chiar fara miros, observand inca de la prima aplicare delicatetea cu care trateaza pielea.
    Prima aplicare a fost uimitoare, am simtit atat de repede ca imi penetreaza pielea si imi gadila fata, hidratand intr-un mod foarte placut si lasandu-mi pielea pufoasa.
    Am remarcat ca atunci cand se usuca pe piele, nu iti impbilizeaza fata precum alte masti.    
    Ofera un efect calmant care intr-adevar se simte!
    Imi lasa fata foarte pufoasa!
    Eu am tenul gras, aceasta masca fiind hidratanta nu imi face tenul si mai gras!

Am sa continui folosirea acestei masti!




Voi cunoasteti aceasta masca?
Ce experiente aveti cu ea?

Daca nu, va tenteaza? 

Va pupacesc! <3
    

2 comentarii: