miercuri, 13 mai 2015

FARMEC / Colaborare + Review


         Buna tuturor!

       Cei de la FARMEC m-au facut foarte bucuroasa, colaborand cu mine! Vreau sa le multumesc pentru aceasta colaborare si pentru ca mi-au oferit spre testare 3 produse minunate! Am prezentat aceste produse si intr-un clip pe YouTube, mai pe scurt; iar aici am ales sa vorbesc despre aceste produse mai detaliat!
      
       Aici va las siteul celor de la FARMEC pentru a intra si a explora toate produsele pe care ei ni le ofera la preturi foarte accesibile si cu o calitate excelenta!

Daca apasati pe urmatoarele titluri, ve-ti fi redirectionati la review-ul fiecarui produs, si experientele mele cu acesta! <3

Masca de fata cu Argila NAPOCA

Demachiant instant ochi si buze ASLAVITAL

Crema hidratanta hranitoare GEROVITAL Happiness


Va invit sa cititi review-ul fiecarui produs, sa imi urmariti review-ul pe YouTube si cum sa nu, sa intrati pe siteul si Facebook-ul celor de la FARMEC pentru a va incanta cu minunatele lor produse!

          Putina istorie :

   FARMEC este astazi cel mai mare producator roman de produse cosmetice! Ei continua si acum productia inceputa acum mai bine de 120 de ani! 
FARMEC a luat nastere in 1889 la Budapesta, laboratoarele Molnar Moser, iar in 1943, 54 de ani mai tarziu, se desprinde un mic laborator , Mol-Mos, care isi desfasoara activitatea la Cluj Napoca.



"Înainte de 1989, fabrica de produse cosmetice de la Cluj-Napoca avea peste 1.000 de angajaţi şi asigura 90% din tot ceea ce însemna necesarul pieţei de cosmetice pentru cei 22 de milioane de români, oferind în jur de 600 de produse - de la creme de îngrijire a pielii, spray-uri şi până la produse chimico-casnice pentru curăţenia locuinţei. " sursa Adevarul.ro

"După anii 2000, compania cunoaşte o adevărată dezvoltare: se pun bazele propriei reţele de distribuţie la nivel naţional, se lansează prima gamă cu argilă – Aslavital, se modernizează gama Gerovital Plant, în ton cu tendinţele cosmeticii naturale, şi se lansează noua gamă Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan. " sursa Adevarul.ro

      În 2012, compania a fost sponsor principal al Echipei Olimpice a României și a lansat promoția națională ''Aur, Argint și un Bronz Perfect'', prin care a donat un procent din vânzările generate de Gerovital Sun, echipei Olimpice a României.

      La ora actuală, Farmec deține mărci recunoscute internațional, printre care Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital H3 Evolution, Gerovital Plant, Aslavital, Farmec, Aslamed, Doina, Obsesie și Dermofarm.


Voi folositi FARMEC? Care este produsul care vi se potriveste?


va pupacesc!!!!!

Un comentariu: