sâmbătă, 9 mai 2015

Gloves in a Bottle - REVIEW


        Buna tuturor!



            Dupa cum vedeti si in titlu, astazi am sa va vorbesc despre un produs pe care l-am folosit timp de 2 saptamani si a fost chiar indeajuns ca sa imi pot face o parere despre el. Acest produs l-am primit spre testare si pot spune ca nu cunosteam acest produs inainte, precum nici firma!
           
       Este vorba de Lotiunea de maini si corp GLOVES IN A BOTTLE, o lotiune foarte lejera, care creeaza o capa protectoare pentru pielea noastra!

       Nu am sa fac o postare lunga deoarece nu vreau sa va plictisesc, AICI gasiti si videoclipul cu reviewul acestei lotiuni! Acum am sa va spun pe scurt experienta mea si am sa va spun informatiile valoroase si actiunile miraculoase a acestei lotiuni.

            Este o lotiune UNICA de protectie a pielii uscate care ajuta in mentinerea hidratarii, a uleiurilor naturale ale pielii si care diminueaza actiunea daunatoare a substantelor iritante asupra pielii. Un concept diferit de ingrijire a pielii uscate si crapate!

       Lotiune pentru maini, fata, picioare si corp. Nu este toxica! Nu contine parfum sau grasime! Este hipoalergenica! Nu este grasa sau lipicioasa!

            Folosita si recomandata de catre o gama larga de profesionisti din domeniul sanatatii. Ideala pentru: piele uscata, piele crapata, eczeme, psoriasis, dermatite, alergii ale pielii, probleme ale pielii, alergii la latex!


            Dupa cum am specificat, am primit aceasta lotiune spre testare, intr-un format de 60 ml. Imi vine foarte bine deoarece am mainile distruse de la treburile domestice! Cheltui o gramada de bani in creme de maini, care de fapt nu previn uscarea pielii. Ele doar ajuta la tratarea pielii uscate, ceea ce e dureros!
            Aceasta lotiune promite prevenirea uscarii pielii. Ea patrunde in straturile de la suprafata creand un strat de protectie si mentinand hidratarea naturala.

    ! Nu se ia la spalat !    Se desprinde in mod natural odata cu exfolierea celulelor pielii. Pentru o protectie continua : se aplica o data la 4 ore respectiv 12 ore, depinde de necesitate!

Pielea respira si transpira in mod natural!

Parere personala : Eu am folosit-o incontinuu in ultimele 2 saptamani, nefolosind o alta crema de maini! in tot acest timp am continuat cu treburile domestice, ba chiar mai mult, am fortat limitele, haha, spaland si haine delicate cu mana si mainile mele au ramas asa cum sunt! ADICA?? Chiar si-au mentinut hidratarea naturala, si nu mi-am simtit pielea uscata in nici un moment! WOW! Sincer nu credeam ca exista pe piata un produs care sa faca minunea ce promite, chiar si cand exagerezi cu spalatul! 
           Pacatul meu? Ma spal de prea multe ori pe zi pe maini, orice ating , am nevoie sa ma spal pe maini dupa! Probabil e o obsesie! sau... o obsesie haha.
   Aceasta lotiune ma "iarta" de acest pacat, uimindu-ma si oferindu-mi confortul de a ma spala de cate ori vreau , fara a simti acea senzatie de disconfort a pielii uscate!

           Avand in vedere ca aceasta vara am sa merg mult la plaja si piscina, am sa imi cumpar aceasta lotiune, m-a cucerit! Intregul meu corp are nevoie de ea !

Voi cunoasteti acest produs? Cum vi se par efectele si beneficiile?

Va pupacesc !!!

Un comentariu: