vineri, 27 februarie 2015

Aliexpress - pareri si experiente

          Buna tuturor! 


      Azi am sa scriu despre ceva diferit, vreau sa va vorbesc despre experienta mea, comandand lucruri pe aliexpress.com si sa va las link-urile exacte ale produselor comandate, ale vanzatorilor si parerea mea despre produsele pe care le-am incercat.
             V-a fi o postare lunga, si imi cer scuze de pe acum, asa ca incep!

Aliexpress este un site cu produse care NU sunt originale, sunt copii, clone, sau cum vreti voi sa le considerati. De aceea preturile sunt atat de mici. Eu nu va indemn sa cumparati un produs de pe aliexpress daca nu sunteti dispusi sa asumati un RISC...in mai multe aspecte cum ar fi: calitatea produsului sau pierderea lui pe drum.

un mic exemplu. Sa zicem ca eu vreau sa cumpar un produs, ma inregistrez la ei pe site, apoi caut in ordine aleatorie, dupa nume sau dupa pret, produsul de care am nevoie. Cand am ajuns la produsul dorit, deschid o alta pagina de Aliexpress si caut acelasi produs direct pe site, deoarece sunt vanzatori diferiti, cu preturi diferite si voturi din partea clientilor diferite. Foarte important e sa vad ca acel vanzator are voturi pozitive. Apoi, trebuie neaparat sa verific in dreapta produsului, tara de destinatie, si ca in tara in care eu vreau sa primesc produsul sa fie livrarea gratuita!!!! Daca nu e livrarea gratuita, caut la alt vanzator sau pun produsul pe un "wish list" pe site, si v-oi primi email pe viitor daca se schimba pretul acelui produs, sau pur si simplu intru peste cateva zile si verific daca au avut loc schimbari de pret! Cand m-am hotarat sa cumpar un produs, il adaug in cos ( pot sa adaug cate produse vreau si de la ce vanzatori vreau) si merg mai departe. Se plateste prin card, sau western union, dar nu platiti prin western union pentru ca nu aveti nici o siguranta. Revin. Platesc prin card, iar apoi astept 30-45 de zile pentru a primi produsele. Daca se anuleaza o livrare, imi reimburseaza banii. Produsele vin prin posta, iar eu le primesc separat. Pot sa trimit mesaje vanzatoului, pot sa reclam lipsa produsului si sa reclam daca a venir deteriorat, sau in alta culoare. De moment nu am avut probleme de genu.

Sper ca v-a ajutat acest mic exemplu, sa intelegeti pasii necesari !

Primul produs/e a fost acest set de pensule, care au ajuns cam tarziu, dar pt 2 dolari sunt chiar ok. Apasa aici si vei vizualiza produsul.

    Apoi am cumparat acest buretel (apasa aici), care l-am facut cadou si apoi l-am recumparat.
    Am cumparat aceasta pensula cu 2 capete ( apasa aici ) foarte draguta care a costat mai putin de 1 dolar.
    Am cumparat diverse bijuterii : Cercei argintii, Cercei fundita, Lantisor frunza, Cercei aurii lungi, Cercei mititei, Colier cu piatra albastra, Cercei cu piatra mov, Cercei lungi argintii, Cercei cu piatra albastra .
   Niste forme pentru conturarea sprancenelor ( apasa aici ) pe care inca nu le-am folosit. Si ceva de plastic ( apasa aici ) tot pentru sprancene.
    Un set format din 3 mascara ( apasa aici ) , copii dupa Maybeline.
    Copii dupa EOS, care mi au placut foarte mult ( roz ) ( albastru ).
    O caciula foarte draguta  ( apasa aici ).
    Tus lichid, copie dupa Chanel ( apasa aici ), chiar foarte rezistent, eu l-am probat si am ramas incantata!
    Un ruj in 2 culori, nuanta #1 ( apasa aici ), care a venit stalcit, inca nu l am folosit dar nu imi prea place la prima vedere, dar nu il returnez deoarece chiar m-a costat foarte putin.
    O copie de la EOS ( apasa aici ) SCARBOASA!!!! mirosea a benzina si a plastic, l-am si aruncat.... oribil. daca il vedeti, nu il cumparati!
    O copie dupa mascara Chanel ( apasa aici) care m-a uimit. Rezista pana la 6-7 ore pe gene si le alungeste foarte mult, mai mult ca orice alta mascara pe care o am. Doar ca dupa 7 ore, incep sa se lipeasca genele.
    Acest colier pentru catelusul meu ( apasa aici ) , de fapt am cumparat 3 in culori diferite si sunt foarte multumita, vine cu baterie inclusa.
    O alta pensula ( apasa aici ).
    Si acest ruj ( apasa aici ) o copie dupa MAC, care este destul de rezistent... 5 ore si dupa aplicare, chiar si cu demachiant se duce greu, e cremos si fara sidef si costa 1 euro si ceva.

De moment acestea sunt produsele pe care eu le-am cumparat de pe Aliexpress.
Nu promovez acest site si nici nu vreau sa va conving sa cumparati. Va explic experientele mele, bune si rele si va sar in ajutor daca mai aveti orice alta nelamurire. 
            V-am pupacit!  Nu incetati niciodata sa zambiti! 



6 comentarii:

  1. sa le folosesti cu drag! vreau sa dau si eu o comanda la ei

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey si eu frecventez site-ul aliexpress.com :) Cumpar tot felul de chestii care sunt mult mai ieftine ca in Romania.
    Ultima chestie achizitionata a fost o geanta (eu sunt mare fan accesori)...http://www.aliexpress.com/item/2015-New-Fashion-PU-Leather-Women-Messenger-Bag-brief-Bow-Mango-bags-Women-Handbags-brand-ladies/32262281083.html?s=p
    Vreau sa te intreb ce parere ai despre EOS..."Copii dupa EOS, care mi au placut foarte mult ( roz ) ( albastru )"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca vrei sa iti cumperi un eos iti recomand doar cel pe care l am cumparat eu. din linkul de mai sus. deoarece eu am cumparat si alte copii si erau groaznice. Cel roz nu prea miroase. cel albastru parca miroase a afine. Daca aplici prea mult iti uleiaza buzele. dar sunt f faine. hidrateaza si pt pretul pe care il au, eu zic ca merita :*

      Ștergere
  3. Buna,bijuteriile descrise ca fiind din argint,chiar sunt din Ag?ms

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere