sâmbătă, 21 martie 2015

Crema de maini Cattier - Review

   Buna tuturor, astazi va aduc un review al unei creme de maini de care eu m-am indragostit!



   Este o crema descoperita datorita cutiei ESSENTIABOX, in luna noiembrie. E crema de maini de la CATTIER. Am primit o minitalie de 30 ml si m-a incantat! Daca apasati aici puteti vedea videoclipul cutiutei in romana sau in spaniola
In acea cutiuta am primit 2 produse de la firma CATTIER, al doilea fiind un balsam de buze din ingrediente naturale care nu imi place deloc.

 -putina istorie-          CATTIER este o firma frantuzeasca fundata de Pierre Cattier in 1968. Acesta fiind pasionat de medicina alternativa, a decis sa creeze medicina si cosmetice naturale pe baza de argila alba. In ziua de azi ne ofera produse cosmetice si pentru igiena, naturale cu certificat Cosmebio si Ecocert.

Si revenind la oile noastre... Acum am cumparat Crema in marime naturala, 75ml care costa 8,55 euro. 

Aici va sriu ceea ce ne spun ei despre produs.
       Descrierea produsului: Nutritiva si hidratanta, cu Argila alba, si floare de Angelica, crema de maini inmoaie epiderma, prevenind uscarea pielii, protejandu-le de efectele frigului.
       Parerea mea: M-a ajutat foarte mult, aveam mainile foarte uscate si efectiv imi crapa pielea si mi se faceau rani... dupa o saptamana de folosire a acestei creme, am observat imbunatatiri ale pielii, si mai ales ale cuticulelor, iar acum timp ce o folosesc, mainile mele sunt catifelate si imi multumesc pentru ingrijirea pe care le-o ofer. Nu am de gand sa renunt la ea. Mi-e teama ca in timp sa nu devin imuna ( pielea mea sa se obisnuiasca) si sa nu isi mai faca efectul, asa ca o folosesc prin rotatie cu restul cremelor pe care le am. Are un miros foarte placut, si tot odata linistitor pentru simturile mele.Mirosul persista mai mult decat orice alta crema de maini probata! Imi mentine mainile moi si hidratate, rezistand cateva ore bune pe piele chiar daca spal vase sau ma spal pe maini de mai multe ori. Are o consistenta densa si nu este deloc uleioasa! Intra destul de greu in piele dar asa profit si imi ofer un masaj mainilor. 
    Isi merita banii si mereu am sa o cumpar! 
    Vreau sa precizez faptul ca fac referire doar la crema de maini cu Argila alba de la Cattier! cu aceasta am avut o experienta minunata si o recomand cu tot dragul! Experienta cu balsamul de buze a fost una dezamagitoare, deoarece imi ustura buzele si imi lasa o folicula alba pe ele.
Aici puteti vedea postarea cu primele mele cumparaturi in ESSENTIABOX.

Cum vi se pare acest produs? Cunoasteti aceasta firma? 
V-am pupacit !!!

7 comentarii:

  1. N-am auzit de firma asta, dar m-ar tenta sa le incerc. am avu si eu o crema care intra mai greu in piele, dar imi placea ca puteam sa ma masez pe indelete, si oricum o foloseam seara inainte de somn, iar dimineata avem niste maini tare moi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dada, asa e si aceasta crema, dar e superba! pe mine m a ajutat foarte mult :*

      Ștergere
    2. Buna,Bianca.Eu am mai auzit de firma asta dar nu am cumparat niciodata nimic .Aceasta crema,la noi costa 32 lei plus taxe postale deci nu e ieftina deloc dar daca zici ca e f buna merita incercata.Demult caut o crema f f buna si nu gasesc.E adevarat ca mai mult de 15 lei nu am dat pe o crema si probabil si de aceea,:)Te pupacesc.:)

      Ștergere
  2. Buna Bianca !! Sincera sa fiu nu am auzit de firma aceasta decat de la tine .Eu am o obsesie pentru cremele de maini si dupa cum ai vorbit despre ea si ai laudat-o pare foarte buna si tentanta . Inca nu m-am informat despre ea , dar as vrea sa stiu daca o pot gasi in Romania . Sanatate si multi multi pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cattier se gaseste pe siteurile si in magazinele cu produse naturale. ar trebui sa existe si in Romania deoarece pe siteul lor scrie ca produsele lor se gasesc in toate tarile Europene. te pupacesc ! daca ai gasi o te ar incanta.

      Ștergere
  3. Buna! Nu am auzit de aceasta firma, dar as fi dispusa sa incerc produsele lor, avand in vedere review-ul tau pozitiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se gaseste pe internet pe siteurile cu produse naturale. daca o incerci sa imi spui si mie parerea! te puuup

      Ștergere