planner
Cred ca aceasta situatie iti este cunoscuta. Te-ai indragostit de acel nou exfoliant facial si iti place atat de mult, incat ai ajuns sa il folosesti...zilnic! Dimineata si seara. Pana cand realizezi ca pielea ta reactioneaza brusc, protestand (si pe buna dreptate). Sau poate ca esti adepta unei manichiuri pe an, care logic, iti ia multe ore!  
Un bun tratament nu inseamna doar "produsele pe care le alegi", ci si folosirea lor cu regularitatea recomandata!  Pentru a nu mai lungi povestea, trec direct la subiect : 
Tratamentul : Pedichiura
Frecventa recomandata: 1 data pe luna
Cum functioneaza? : Profesionalii ne recomanda o pedichiura completa pe luna! Mergand la salon, sau acasa, mentine-ti pielea catifelata precum si cuticulele cu o exfoliere buna si o crema hidratanta specifica picioarelor tale!
Produse recomandate: Exfoliante care contin zahar brun, ulei de strugure, fiind ingrediente care te ajuta sa elimini celulele moarte, oferind o piele moale si catifelata printr-o folosire regulata!  Alegerea cremei hidratante, depinde de necesitatea fiecaruia. Ingredientele cele mai favorabile sunt Castravetele, aloe vera, agentii antiinflamatori si ureea.  Avem nevoie de calcaie hidratate si racorite!

Tratamentul: Masca pentru par
Frecventa recomandata: 2 ori pe luna

Cum functioneaza? : Fie pentru ca iti vrei lasa parul sa creasca, dupa ce l-ai cam tuns...sau doar pentru ca vrei sa pastrezi stralucirea parului tau, ai nevoie de un tratament hranitor si adecvat tipului tau de par! Masca de par este esentiala pentru a preveni varfurile despicate si pentru a oferi stralucirea perfecta parului tau! NU exista tratament pentru a repara varfurile despicate....decat foarfeca!
Produse recomandate: Daca am putea purta mereu caciula ar fi perfect nu? Dar cum asta nu e posibil, avem nevoie de un produs de "Lux" pentru a ne pastra comoara capilara impecabila. Nu am sa dau exemple, deoarece parerile sunt imparitite, dar ingredientele benefice sunt, cheratina , uleiul de cocos, vanilia, uleiurile esentiale, masline, samburi de masline,floare de portocal. Foarte important: EVITATI produsele care contin sulfati, parabeni si silicon.


Tratamentul: Exfoliantul Facial
Frecventa recomandata: 1 data pe saptamana
Cum Functioneaza? : Fiind utilizat in fiecare saptamana (1 sau 2 ori), o buna exfoliere promoveaza o renovare a celulelor pielii si evita ca impuritatile sa se acumuleze pe pielea ta (deseori gelul de curatare obijnuit nu este indeajuns).
Produse recomandate: Eu recomand din suflet produsele 100% naturale! Daca folositi un exfoliant cu diferiti acizi, asigurativa de a va hidrata bine pielea dupa utilizarea lui. Exfoliantul in sinea lui este un produs agresiv cu pielea noastra! 

Tratamentul: Masca pentru ten 
Frecventa recomandata: 1 sau 2 ori pe saptamana 
Cum Functioneaza? : Fiecare tip de ten are nevoie de un tratament extra pentru a-si mentine echilibrul. Daca ai un ten sensibil sau cu tendinte acneice, o masca va fi aliatul tau perfect pentru curatarea porilor, fara vre-un risc de a-ti irita pielea. Pentru a imbunatati tonul pielii, sau primele linii de expresie, opteaza pentru masti cu acid glucolic, hidroacizi alfa sau acid salicilic, care ajuta la renovarea pielii. Orice piele multumeste puterea si efectul unei masti Hidratante! 
Produse recomandate: Tenul gras necesita un efect purificator pe care il putem intalni in ingrediente precum extractul de iris, vitamina A, sare si Zinc. Pentru un efect de renovare, de uniformizare a tonului pielii, e nevoie de ingrediente precum sambure de strugure, aloe vera, iar pentru un rezultat de hidratare intensa, se poate opta pentru Hamamelis virginiana,acid hialuronic si extracte naturale din Aloe vera.  


Tratamentul: Uleiul facial
Frecventa recomandata: 1 data pe zi
Cum functioneaza? : Crema ta hidratanta este potrivita pentru zi, dar pe seara, ar fi mult mai indicat un schimb cu un produs cu un "impact" mult mai mare! De exemplu, un ulei facial care sa contina o combinatie de uleiuri esentiale care sa repare,hraneasca si ilumineze tenul in timp ce dormi. Iar daca ai nevoie de un plus de hidratare, reaplica-l dimineata inaintea cremei tale obisnuite.
Produse recomandate: Nu aveti nevoie de prea multe ingrediente, ci doar de uleiuri esentiale, acizi grasi, ulei de argan, ingrediente care sa vi se potriveasca si sa respecte bariera lipidica a pielii. Uleiul facial este un tratament recomandat impotriva primelor semne de imbatranire a pielii, fara a bloca porii!



Cum vi s-a parut informatia primita? Ce tip de tratamente folositi? V-am ajutat cu acest articol?
                 Va multumesc pentru vizita!