Paso12
Cand a fost prima data cand ti-ai aplicat exfoliant?? 

 Probabil, majoritatea dintre noi am inclus de cativa ani exfolierea in rutina noastra de frumusete! Chiar daca o facem destul de bine, putem sa introducem mici schimbari , dupa care pielea noastra ne va fi foarte recunoscatoare. Trebuie sa tinem cont de faptul ca forma in care ne exfoliem fata, ne aporta un masaj ce stimuleaza circulatia si potentiaza efectele produsului!
  Urmeaza acesti pasi, si nu doar vei economisi mult mai mult produs, ci pielea ta va RADIA!

1. Este important, ca inaintea exfolierii, pielea ta sa fie curata, fara resturi de machiaj!
 Cu mainile umede, (si fata, daca dorim), luam o cantitate mica (in imaginea de mai sus), in aceasta postare va prezint produsul pe care l-am primit in cutia BIRCHBOX, exfoliantul facial si corporal, PREMAE, un produs 100% natural, liber de alergeni.

2. Imparte produsul cu degetele pe toata fata, cu miscari usoare, permitand produsului sa intre in contact cu apa de pe degete/fata si pielea.
IMG_8784

3. Incepe exfolierea in zona T, deoarece tinde a fi mai grasa si a acumula mai multe impuritati.
Cu degetele, realizeaza miscari circulare pe frunte si nas!
Sin-título-3

4. Repeta aceleasi miscari in zona barbei.

5. Acum, realizeaza miscari circulare cu palma, pe obraji. Astfel, cercurile vor fi mai mari si nu vom aplica prea multa "forta" cu mainile, avand in vedere ca e o zona mai sensibila. 

6. Indeparteaza produsul! Cum exfoliantul de la PREAME e apt pentru toate tipurile de ten (inclusiv pentru cele mai sensibile sau predispuse la alergii), se poate folosi/aplica pe piele pana la 1 minut.
Pentru alte produse exfoliante mai puternice (care nu sunt naturale, care contin acizi), ajung doar 30 de secunde!  Indepartam produsul cu apa din abundenta, calduta sau rece, pentru a activa circulatia sangelui. Fata se sterge foarte subtil, taponand cu un prosop!


Poate te vei intreba: cam la cat timp trebuie sa imi exfoliez pielea?  Va explic chiar aici (apasand aici), E destul odata sau de 2 ori pe saptamana. Im acest fel, vei lua parte la regenerarea celulara a pielii, eliminand celulele pe care pielea ta nu le necesita, iar fata ta va fi mult mai pregatita pentru a primi tratamentele si cremele de zi cu zi!

La fel gasiti si pe canalul meu YouTube un review al exfoliantului Pure Skin (ORIFLAME).

Cum vi s-a parut informatia primita? Folositi exfoliant? V-am ajutat cu acest articol?
                 Va multumesc pentru vizita!