sábado, 15 de noviembre de 2014

BIRCHBOX Octombrie - un review al produselor

      Bună tuturor!! A trecut aproape o lună de când am primit cutia Birchbox a lunii Octombrie,  și m-am gândit să vă spun părerea mea despre ele, și descrierea completa a produselor,  deoarece în tutorialul de pe YouTube nu le explic prea detaliat.
      Pentru a vă improspata memoria,  vă las aici videoclipul , și încep cu descrierea.

      Birchbox este un abonament lunar de 10 euro, în care primesc 5-6 produse pentru a le testa. Un produs vine în mărime naturala,  iar restul sunt miniaturi sau mostre.

      Aici aveți o poza, pentru a va face o idee.

      Produsul în mărime naturala pe care l-am primit, e Balsamul Corporal Optiva,de la Boots Laboratories (150 ml) . Prețul acestei loțiuni este de 17.00 €, chiar foarte scump!! Descrierea produsului: oferă o hidratare de 24h și în doar 2 săptămâni Vă ve-ți simți pielea mult mai catifelata și tonificata.
Părerea mea: miroase foarte bine și se absoarbe rapid în piele,  lăsând o senzație plăcută! Nu am folosit-o 2 săptămâni încontinuu,  dar e adevărat că oferă o hidratare plăcută.  Dar în realitate,  nu cred că aș plăti atât de mult pentru aceasta cremă.  Prețul meu: 9.00 euro.dar repet, nu cred că aș cumpăra-o deoarece eu plătesc între 3 și 6 €;pe o crema de corp.

      O miniatură de care am fost plăcut surprinsă,  e masca de păr Hi Repair de SALERM cosmetics (50 ml), care mi-a folosit pentru 3 aplicări.  Prețul mărimii în care se vinde 18,15 € (200 ml ). Descrierea produsului:  Conține queratina, și proteine din mătase. Lasă un păr mult mai catifelat,  reducerea totala a vârfurilor despicate. Părerea mea: lasă părul mult mai catifelat și mătăsos, chiar dacă nu am văzut rezultate pentru varfvârfurile mele despicate,  presupun că din 3 utilizări nu se pot aprecia toate rezultatele,  dar produsele Salerm pentru păr sunt foarte bune,  eu le recomand din suflet.  Prețul meu: 10.00 euro.

      Alt produs în miniatura ( 5 g), este rimelul Power Lash Black Mascara de MODELCO. Nu știu exact mărimea produsului natural,  dar prețul acesteia este 17,00 €. La fel un produs scump pe care eu nu aș plăti atât!! Dar mă bucur că primesc produse atât de scumpe plătind doar 10 euro. Vouă cum vi se pare?? Descrierea produsului: Modelco este o firma australiană. În descriere spune că oferă o privire puternică, ce lungește genele și durează mult mai mult decât un rimel obișnuit.  Părerea mea: L-am folosit doar o singura data,  și nu mi-a plăcut.  E adevărat că are un negru mult mai intens decât alte rimele ce am eu, dar nu îmi place periuța și vă las iar filmarea pentru a putea vedea și voi. Prețul meu: 4.00 euro.

      2 mostre drăguțe ce am primit sunt de BABĒ, o firmă pe care nu o cunoșteam.  Am primit un Gel de curățare Micelar Calmant sunt un Exfoliant facial. Prețul gelului (250 ml ) 12,00 € și prețul exfoliantului (50 ml ) 11.20 €. Descrierea produsului: GEL curăță și demachiaza tenul fără a-l irita, datorită formulei sale fără săpun.  Apt pentru toate tipurile de ten.  Exfoliant acidul salicilic oferă o exfoliere blândă,  uleiul de jojoba oferta o catifelare unică.  Apt pentru piele sensibila.  Părerea mea: fiind doar mostre,  nu pot aprecia în totalitate efectele componentelor descrise. Da, îmi lăsa o piele mult mai catifelată,  și nu mi-a iritat tenul. Gelul e posibil să îl cumpăr.  Prețul meu: Gel 10.00 euro, Exfoliant 6.00 euro.

      Și ultimele doua mostre ce am primit, sunt 2 mostre de parfum,  JUICY COUTURE, nu cunosc această firmă.  Prețul ( 50ml ) 73.00 € - exagerat de scump. Descrierea produsului: o combinație dulce de fructe de pădure și mandarine.  Versiunea florala e cu note de iasomie si gardenie.  Părerea mea: Am să folosesc mostrele și am să uit de acest produs. Mi se pare ireal acest preț.  Nu aș plătii niciodată atât de mult pentru un parfum.  Prețul meu: 40.00 euro.

      Acestea au fost produsele primite în luna Octombrie de la BIRCHBOX, recent am primit cutia lunii Noiembrie,  dacă apăsați aici,  puteți viziona filmarea.  În curând îmi voi spune părerea și despre ele. Sper că v-a plăcut.

      Ce părere aveți despre aceste lucruri,  v-au plăcut?? Le cunoașteți? Aștept comentariile voastre cu mare drag și am să vă răspund cu mare plăcere la orice întrebare.  Nu uitați sa va abonați la blogul meu si la canalul meu!! Va puuup !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario