duminică, 29 noiembrie 2015

REVIEW : Sampon Uscat BATISTE - Cherry

          Buna tuturor!

   Stiu ca am lipsit un timp, si imi cer iertare in fata voastra. Am revenit cu un nou Review si promit in a posta mai des si a descrie produsele pe care le folosesc, cum imi merg si daca mi se potrivesc.

 De curand parca tot ce aud in jurul meu e Batiste, Batiste si iar Batiste !
hahaha, toata lumea are, toata lumea a incercat, doar eu nu!

    Asa ca nu am stat pe ganduri, si am intrat pe Google pentru a-l cumpara. Cel mai economic pret a fost pe Aoro.ro Samponul Batiste Cherry de 200 ml costand doar 18 lei! Comanda a venit foarte repede,2-3 zile, prin curier.

    Sincer am ales acest Sampon uscat pentru ambalajul lui vesel si tineresc. Samponul uscat de la Batiste Cherry, e un Sampon perfect pentru par deschis la culoare! Eu schimb des culoarea parului meu asa ca am spus sa il incerc. Chiar te invaluie aroma lui de cirese!

    Samponul uscat de la Batiste Cherry se agita bine, se pulverizeaza la radacina firului de par, de la o distanta de 30 cm; dupa care masam usor cu degetele pentru a distribui produsul pe tot scalpul. Sebumul din par dispare instant. Pe urma putem peria si coafa parul ca de obicei. Daca apare senzatia unei pudre albe in par, nu e nici o problema, deoarece dupa periaj, aceasta dispare.

PAREREA MEA : 

      Acest Sampon uscat de la Batiste - Cherry, e ideal pentru a pastra aspectul curat al parului intre spalari! Reimprospateaza si revitalizeaza parul fara a folosi apa.
      La prima aplicare, am pulverizat prea mult, iar senzatia pe care o aveam nu era una tocmai placuta. Imi simteam parul incarcat si lipsit de volum.
      Dar incepand de la a doua utilizare, aplicand o cantitate mai mica, parul meu a avut o reactie diferita! Dispare 80% din sebumul aflat la radacini, iar parul putea sa mai reziste inca o zi intreaga. Dupa pulverizare, eu masez scalpul cu capul in jos, mi se pare mai eficient!

    Eu am parul gras, mai ales iarna cand folosesc foarte des caciula, ar trebui sa imi spal parul zilnic, dar nu pot sa imi maltratez parul... Asa ca acest sampon imi prinde foarte bine, avand in vedere ca imi absoarbe sebumul si imi simt parul lejer. Nu mi-a provocat nici o reactie alergica, chiar daca eu am scalpul foarte sensibil. 

inainte
dupa



Voi cunoasteti acest produs? Daca l-ati testat, ce parere aveti?
Daca nu l-ati testat, a-ti fi curioase in a-l cumpara?

Va pupacesc!!!!!

Un comentariu:

  1. Slots for Vegas - Mapyro
    Slots Vegas Slot Machines. 정읍 출장샵 Slot Machine Name and 군산 출장안마 Location. Las Vegas, Nevada, 인천광역 출장마사지 United States 안동 출장샵 of 세종특별자치 출장안마 America. 3-day expiry. Casino. Slots LV

    RăspundețiȘtergere