duminică, 19 aprilie 2015

Cutia cu produse naturale - Aprilie


Buna tuturor,
    
    Nici nu stiu cum sa incep aceasta postare deoarece va voi vorbi despre o cutie care pur si simplu m-a cucerit! Ma asteptam sa fie un beauty box de calitate, dar nu atat de special! Este vorba despre cutia NATURABOX, o cutie in care de fapt vin ingrediente pentru a crea 5 produse cosmetice 100% naturale. Pana aici suna bine nu? Poi nu e nici macar inceputul descrierii acestei cutii.
    Eu urmaream de cateva luni aceasta cutie si o vedeam foarte interesanta si apetisanta, DAR fabricarea produselor in casa m-a dat putin inapoi, deoarece eu nu am timpul si rabdarea necesara pentru a-mi face singura cremele. Si tot salivam in fata monitorului de fiecare data cand aparea o cutiuta noua!
    Dar de luna aceasta s-a terminat cu salivatul :)) 
    Bucuria mea a fost cand am vazut ca scria pe site "de luna aceasta poti cere cutia cu produsele gata facute, pentru acelasi pret". Nici nu am stat pe ganduri, mi-am facut abonament la loc comanda, foarte entuziasmata!
    Cutia costa 15 euro si abonamentul este lunar.

   Asteptarea a fost grea, dar acum o am in mainile mele si parca nu ma mai satur sa o privesc, miros si ating lucrurile din interior! Probabil veti spune ca sunt nebuna! Afirmativ! Dar cand am desfacut cutia si am vazut delatiile si ambalajul, mirosul si culorile, m-am topit!

Am primit 5 produse, care sincer nu o sa imi ajunga pentru multe utilizari, dar sunt extraordinare! Sunt atat de parfumate si placute la atingere! Abia astept sale folosesc si sava fac un review separat.
 Ma lungesc atat de mult ... asa ca incep sa va descriu produsele.


1. Produsul care vine in cantitatea cea mai mare, si care m-a impresionat cel mai mult este BB Cream-ul pentru ochi "Bright Eyes". Vine intr-o cantitate foarte mare si pare un produs foarte interesant. Ingredientele : Crema baza cu ulei de Cocos, Trandafir si Argan. Oxid mineral maro si galben. Mica alba. Protectie solara. Instructiuni de utilizare : Se aplica dimineata pe pielea curata, acoperind triunghiul din jurul ochiului. 


2.Crema solida "Body Bar". Aceasta crema solida mi-au trimis-o in forma de inimioara, atar de draguta, miroase a bomboane de pom, dar acele bomboane pe care le mancam pe vremea cand aveam 6-7 ani, si le luam pe ascuns de pe brad, lasand doar ambalajul acolo. Ingrediente : Unt de Cacao, Ulei de Cocos, Ceara de Soia si Albine, Ceai Verde in pulbere, Amidon din malai, Ulei de Struguri, Aroma de ceai verde. Mmm cat de delicioasa e!  Instructiuni de utilizare : Se topeste repede cand intra in contact cu pielea. Se aplica lejer pe maini sau piele, apoi se pune deoparte si se maseaza ca sa intre bine in piele. 


3. Sampon solid "Mint". Mie personal nu imi place mirosul de menta, dar acesta este special! Foarte subtil si placut! Acest sampon nu contine parabeni, nici sulfati, nici sicilon. Ingrediente : SCS, SCI, Argila verde, frunze de verdena, Ulei de Cocos, Ulei esential de Menta, esenta de Menta.  Instructiuni de utilizare : Se uda bine parul, dupa care se uda samponul, si se maseaza parul cu el pana se formeaza putina spuma. Apoi se pune deoparte si ne mai udam putin parul si il spalam ca de obicei. Se limpezeste si se mai poate repeta o data! Cu ajutorul lui ne vom spala parul mult mai rar!


4. Masca de par aromatica. Aceasta masca miroase foarte bine, a guma de mestecat, si imi place foarte mult. Ingrediente : Masca baza e cu ulei de masline, Colorant alimentar, esente (lamaie, guma de mestecat). Instructiuni de utilizare : Cu o cantitate foarte mica ne putem hidrata parul, lasandu-l moale si matasos.



5. Sapun pentru fata "Natural Sweets". Este un produs exclusiv preparat pentru Naturabox. Are particule exfoliante cu argila si fibra de Cocos, cu o aroma minunata de Cup cake. De fapt este o bomboana foarte speciala!

Cum vi s-a parut aceasta cutie? care produs v-ar placea sa il testati?
Abia astept sa le folosesc si sa revin cu un review al acestei cutii!
Va pup!
 Aici gasiti si clipul de prezentare al acestei cutii!




4 comentarii:

  1. Woow, cate chestii interesante ai pe aici.
    Mi-ar placea si mie sa le pot testa, de unde le-ai achizitionat?

    RăspundețiȘtergere
  2. This is interesting

    http://itsjustwinnie.blogspot.co.uk/

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar mai bine daca le prepara ei la acelasi pret...;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere