vineri, 31 octombrie 2014

BIRCHBOX - LIVING PINK

 Bună fetelor,  presupun că nu ați auzit de Birchbox așa că am să vă explic și vă sugerez sa treceți pe canalul meu de YouTube și să vizualizați acest video în care vă arăt cutia primită in luna Octombrie,  cutie care o voi descrie aici.

Birchbox este un loc Web unde se comercializează diferite mărci de îngrijire personala www.birchbox.es din păcate se găsește doar pe teritoriul Spaniei, Angliei si cred că si în Germania.  Dacă vă interesează și locuiți în una din aceste țări Vă puteți înscrie.  Cum sunt înscrisă eu? Plătesc 10 euro pe luna, iar în schimb ei îmi trimit 5 produse pentru a le proba. Eu nu știu ce produse voi primi, dar ei îmi trimit produse in funcție de un formular ce l-am completat în care specificam ce tip de ten am, ce tip de păr s.a. între produse sunt mostre și mini produse, iar unul dintre produse e în mărime naturala. 
Am să încep cu descrierea cutiei. 



Tema lunii Octombrie,  Living Pink , e destinata luptei împotriva cancerului la sân. De aceea cutia este roz. Am primit 7 produse: 4 mostre,  2 mini produse si 1 produs in mărime naturala. 

Produsul în mărime naturala e Balsamul corporal OPTIVA de la Boots laboratories. Prețul este de 17 € (150 ml) si pot spune cu certitudine că merită platit 10 euro pe întreaga cutie. Are un miros plăcut,  însă nu am sa încep să o folosesc pentru că am alte creme de corp începute. 


În mini talie am primit Masca de păr HI REPAIR de la SALERM (50 ml), mărimea naturală fiind de aproximativ 200 ml. Am să vă spun despre ea în produse terminate.

Tot mini talie am primit un Rimel negru (5 g) , de la marca MODEL-CO -Power Lash. Nu cunosc această firmă, iar periuța rimelului nu mă încântă. Am să o folosesc dar după ce termin rimelul ce il folosesc acum. 

Ca și mostre, au sosit 2 de parfum - Viva la Juicy de Juicy Couture. Nu cunosc marca, am investigat puțin și am văzut că cel mai ieftin e la 73 €. Asa ca după ce am să le folosesc voi uita de el. Nu am să plătesc niciodată atât de mult pentru un parfum. 

Și ultimele mostre sunt aceste 2 de BABĒ. unul e un gel de curățare pentru față calmant, iar celălalt e un hidro exfoliant. Sunt prea mici asa că după o utilizare nu voi putea preciza rezultatele obținute. 

Sper că va plăcut cutia lunii octombrie.  Vă aștept cu comentarii si va invit să vă abonați la acest blog si la canalul meu de YouTube.  Un salut tuturor.

2 comentarii:

  1. Este tipo de cajas no me acaban de convencer porque al venir casi todo muestras es difícil valorar los productos. Un besito
    El blog de Sunika

    RăspundețiȘtergere
  2. si es verdad. yo las muestras a veces ni las uso. es que tengo un cajin lleno. jaja. aun aguanti Birchbox. a ver hasta cuando. te invito pasar por mi blog en castellano y participar a mi sorteo. un beso guapa!

    RăspundețiȘtergere